SF-Caravan Järviseutu ry:n järjestyssäännöt

Alueellamme on järjestyssäännöt, jotka koskevat kaikkia Koivulehdon caravanalueella asioivia henkilöitä.

SF-Caravan Järviseutu ry vastaa alueen hoidosta. Alue on kaikille matkailuajoneuvojen ja telttojen käyttäjille avoinna kesä-, heinä- ja elokuun ajan.

Alueelle tuleva ilmoittautuu aina kioskissa olevalle henkilölle ennen leiriytymistään.

SF-Caravan Järviseutu ry perii maksun alueen käytöstä yhdistyksen kokouksen määrittelemien perusteiden mukaan. SF-Caravan ry:n kuulumattomilta peritääntuplamaksu.

Alueen vastuuvuorossa kulloinkin olevat isännät vastaavat järjestyksestä, hoidosta ym. asioista. Heillä on yllään isäntä/emäntä tunnuksilla olevat liivit sekä isäntätunnus vaununsa lähettyvillä. Isännät ohjeistavat matkailuajoneuvot paikalleen alueelle, ja turvavälit on huomioitava.

Koivulehdon alueella on käytössä vain valosähkö.  Matkailuajoneuvojen liittäminen sähköverkkoon tapahtuu SFS 6000-standardin kohtien 708 ja 721 mukaisesti.

Oleskelu alueella tapahtuu omalla vastuulla. Lapset ovat vanhempien vastuulla koko Koivulehdon alueella. Toivottavaa olisi, että pallopelit pelattaisiin sisääntuloalueella tai rannalla.

Tarpeeton moottorien ja moottoriajoneuvojen käyttö alueella on kielletty. Isännillä/emännillä on oikeus estää asiaton ajelu mopoilla, mönkijöillä sekä muilla akku- ja moottorikäyttöisillä laitteilla alueella liikkuvien turvallisuuden vuoksi. Myös polkupyörillä ja polkuautoilla ajelua voidaan rajoittaa.

Avotulen teko on sallittu vain grillimökissä. Tämä ei koske henkilökohtaisia kaasu-, sähkö- ja hiiligrillejä. Näitä ei kuitenkaan saa käyttää sisätiloissa, seinällisissä etukatoksissa/teltoissa eikä vaunun välittömässä läheisyydessä. Samoin teltan/katoksen välittömässä läheisyydessä ei saa polttaa ulkotulia ja kynttilöitä.

Jätteet, harmaavesi ja kemssat tyhjennetään niille varatuille paikoille. Vaunuissa käytetään suljettuja harmaavesisäiliöitä.

Alkoholijuomien kanssa kulkeminen Koivulehdon alueella ei ole suotavaa.

Kaikkien tulisi käyttää alueen yleisiä kulkuväyliä ja välttää asuttujen paikkojen läpi kulkemista.

Alueella virtsaaminen on ehdottomasti kielletty muualla kuin siihen tarkoitetuissa paikoissa.

Seuraeläimet on aina pidettävä kytkettynä ja jätökset korjattava pois.

Alueella on hiljaisuus klo 23.00-07.00, ellei muuta ole ilmoitettu. Huomioi siis naapurisi!

Jätä paikkasi sellaiseen kuntoon kuin haluaisit sen olevan kun saavut alueelle!

Järjestyslaki 612/2003 voimaan 1.10.2003 sekä Ulkoilulaki 13.7.1973.

Kausipaikalla olevien matkailuajoneuvot sijoitetaan pääsääntöisesti alueen reunoille.

Kausipaikkalainen hyväksyy erillisen kausipaikkasopimuksen joka vuosi.

Yhteystiedot

Koivulehto SFC (H14)
Isoniementie 570
62710 Alajärvi
Puh. 040 518 7205
mail(at)sfcjarviseutu-koivulehto.net