Alueentiedot

SFC-Koivulehto sijaitsee Alajärvellä Lappajärven rannalla.  Alueella on nurmi/sorapinta. Alueen kaikki vaunupaikat (52) on varustettu sähköpistokkeella. Telttailu sallittu alueella.

Ilmottaudu kioskilla alueelle tullessasi. Kioskilta saat myös pikkupurtavaa ja jäätelöä.

Alueen palvelut

Alueella on kesäkioski, rantasauna, grillikota, sekä huoltorakennus, josta löytyvät WC, suihkutilat sekä astianpesumahdollisuus. Rantasaunasta pääsee uimaan. Sauna B on vuokrattavissa 55min kerrallaan. Lapset on myös huomioitu alueella; trampoliinien ja keinun lisäksi löytyy myös polkuautot, polkupyörät, polkutraktori ja muuta pelivälineistöä. Vene on kaikkien alueella yöpyjien vapaassa käytössä, pelastusliivit ja muut tarpeelliset näkökohdat on otettu huomioon.

Pyhävuoren nähtävyydet, Ruokaravintola/ Keilaus (10 km), Lakeaharjun alue (10 km), Suomen Pesäpallo /Suksitehdasmuseo Vimpeli (15 km), Volcano Centre Tulivuorikeskus Alajärvi Hoisko (16 km), Halkosaaren Kesäteatteri (26 km), Kylpylä Kivitippu/ Golf (33 km), Powerpark. Huvipuisto Alahärmä, vain 1h ajomatkan päässä. (80 km), Esteetön luontopolku (22km) Vimpelin ja Lappajärven rajalla opasteet KT68:lla.

Linkkejä lähialueen palveluihin

Yhteystiedot

Koivulehto SFC (H14)
Isoniementie 570
62710 Alajärvi
Puh. 040 518 7205
mail(at)sfcjarviseutu-koivulehto.net