Puheenjohtajan terveiset

Puheenjohtajan terveiset 2.9.2018

Hieno kesä on nyt takanapäin. Ilmat olivat parhaat mahdolliset, joka näkyi ihmisten liikkumisena. Saimme tänä kesänä uusia jäseniä ,tervetuloa! Ja mukavaan yhdistykseemme mahtuu vielä lisääkin!
Suuret kiitokset kaikille vieraille, jotka kävivät kesän aikana Koivulehdossa. Heinäkuussa tehtiin uusi ennätys vieraiden määrässä, 956 , mahtava määrä! Toinen yhtä suuri kiitos kuuluu meidän omalle väelle, jotka hoitivat päivystyksen voimia säästämättä. Ajoittain päivystyksessä mentiin toista ja osittain jopa kolmatta kierrosta.
Tapahtumia oli kesän aikana muutamia. Juhannus meni hieman vaisusti huonon sään takia. Heinäkuun lopulla oli kalakeittolounas ja lapsille tietenkin ongintaa. Alue oli käytännössä viikonlopun täynnä. Venetsialaiset toivat myös alueen täyteen ja meillä oli mukavaa ohjelmaa koko päivän ajaksi. Illan kruunasi kokko, joka jäi juhannuksena polttamatta huonon sään takia. Kaikista tapahtumista vielä iso kiitos vieraille ja tietysti omalle väelle talkootyöstä, ilman teitä ei tapahtumat olisi onnistuneet. Tapahtumia tullaan ilman muuta järjestämään ensi kesänä ja mahdollisuuksien mukaan jopa lisäämään.
Remonttihommia tehtiin saunalla. Saunaa hieman korjailtiin ja suihkuhuone laatoitettiin uudelleen. Tänä syksynä tehdään terassi, joka tulee huoltorakennuksen päätyyn. Samalla alueen salaojia ja vesiputkia uusitaan. Kehitystyötä jatketaan ja uusia hyviä ideoita tulee lisää viikoittain. Remppaväelle iso kiitos talkootyöstä. Tällä porukalla meidän on hyvä jatkaa.
Tervetuloa ensi kesänä katsomaan uudistunutta Koivulehtoa!

Ystävällisin terveisin
Puheenjohtaja Timo Vehmas

Updated: 5.9.2018 — 13:38
SF-Caravan Järviseutu ry © 2023 Frontier Theme